Tømrerfirmaet Andreas Madsen er beliggende i Spjald nær Skjern, og tilbyder alt inden for tømrerarbejde, lige fra små traditionelle tømrerprojekter til større renoveringer og nybyggeri – og altid med service i topklassen.

Mangler du en dygtig tømrer? Uanset hvor i landet du bor, så hjælper vi dig gerne. Tømrer Andreas Madsen har mange års erfaring inden for tømrerfaget og sikrer dig altid håndværk i god kvalitet. Herunder kan du læse lidt om, hvad vi tilbyder.

 

Nybyggeri

Har du store byggedrømme, men uden evnerne til at føre dem ud i livet? Hvad enten du ønsker en ny carport, et legehus til børnene eller en ny terrasse til de varme sommeraftener, så kan vi hjælpe dig med at indfri dine drømme.

 

Renovering

Trænger dit hjem til at blive frisket op? Vi tilbyder kyndig rådgivning, uanset om det drejer sig om et større eller mindre renoveringsprojekt. Vi har mange års erfaring og vil meget gerne hjælpe dig med at puste nyt liv i dit hjem – uanset om vi skal udføre tømrerarbejde i Skjern og omegn eller i København.

 

Tilbygning

Mangler du mere plads i hjemmet? Det kan klares med en tilbygning. Vi tager dine ønsker og behov i betragtning, når vi rådgiver dig og sammen finder den løsning, der passer bedst til dit hjem.

 

Terrasser

Har du altid ønsket dig en lækker terrasse i forlængelse af dit hus? Hvis du ikke selv har en tømrer gemt i dig, så kontakt os. Vi har stor erfaring med at bygge alle former for træterrasser. Skal det være en tagterrasse, klarer vi også det.

 

AM tømrer Skjern – service i højsædet

Vi ved, at god service er væsentligt. Derfor er det vigtigt for os, at vores arbejde altid leveres til den aftalte tid og pris. Vi sætter en stor ære i at sikre din tilfredshed. Derfor kører vi altid ud og tager en snak med dig. På den måde kan vi bedst yde kompetent rådgivning og sammen med dig finde frem til den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov. Det er samtidig din mulighed for at få en fornemmelse af den tømrer, som får ansvaret for at gøre dine drømme til virkelighed. Vores afregning er meget fleksibelt. Det er derfor op til dig, om du ønsker at aftale en fast pris på forhånd, eller om du ønsker timeafregning. Uanset hvad du vælger, forlader vi aldrig et projekt, før vi ved, at du er glad for resultatet. Det er vores faglige stolthed der sikrer, at du altid er tilfreds med din tømrer.

 

Vi har base i Spjald nær Skjern og udfører derfor mange tømrerprojekter i Skjern. Derudover tager vi også flere projekter i det øvrige Vestjylland samt i indre København. Dog kører vi gerne til alle områder af landet og hjælper med dine tømrerprojekter.
Kontakt Tømrerfirmaet Andreas Madsen, din lokale tømrer i Skjern på telefon: +45 25 32 24 72 eller email: iandreasmadsen@gmail.com